Академия TMS
TMS Ukraine Всі контакти м. Київ, пр. Перемоги 62-Б, оф. 2Б
+380 50 419 6912 info@tms-ua.com

Онлайн-вебінар: Нові можливості для учаcників ланцюга виробництва біопалива та біогазів

Ланцюг виробництва біопалива складається з багатьох кроків. Щоб отримати передбачуваний результат у вигляді якісного біопалива, біогазу, біодизеля кожен крок має бути контрольованим.

Timer expired

Як ми можемо цього досягти?

В міру збільшення виробництва та експорту біопалива в світі перед виробниками стає потреба відповідати галузевим директивам. Одна з таких є Директива RED II. В відповідності до даної директиви, країни ЄС зацікавлені в розширені торгівлі біопаливом, тому було прийнято низку схем сертифікації біопалива, біогазів та біомаси. Більшість з них взаємо визнанні, що дозволяє переходити з однієї схеми на іншу.

Компанії які вже мають сертифікати сталості такі як ISCC чи REDcert зіштовхуються з досить суттєвими проблемами. Це велика вартість сертифікації та досить довгий час очікування.

Щоб розібратись які схеми сертифікації підходять вашому виробництву та як зменшити вартість, та пришвидшити процес сертифікації команда TMS Ukraine проведе безкоштовний вебінар на тему: Сертифікація біопалива. Нові можливості для учасників ланцюга виробництва біопалива, біогазів та біомаси.

Тому, якщо вам не байдужа тема сталого розвитку, чи ви є постачальником сировини для виробництва біопалива, або самі є виробниками зареєструйтесь на вебінар щоб дізнатись:

  • Що таке сертифікати сталості?
  • Чому їх вимагають?
  • Як їх отримати?
  • Як зменшити витрати на сертифікацію?
  • Хто може сертифікуватись?

Ми впевнені, наш захід допоможе вам зрозуміти ключові фактори успіху у сфері сталого розвитку біопалива та біогазу та знайти можливості для співпраці та розвитку нових ідей.

Долучайтеся до спільноти сталого розвитку та робіть вплив на майбутнє!

Якщо у вас є будь-які питання або вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся до нас. Наша команда з радістю вам допоможе.

Очікуємо на зустріч з вами на вебінарі!

Коли? 📅 29.11 ⏰ 13:00

Спікер:

Михайло Левицький

Генеральний директор

ТОВ “ТЕХНІЧНІ ТА УПРАВЛІНСЬКІ ПОСЛУГИ”